ΕΜΠΝΕΥΣΗ ΑΠΟ ΤΙΣ ΠΑΣΑΡΕΛΕΣ ΓΙΑ ΤΗ ΒΡΑΔΙΝΗ ΕΞΟΔΟ!

Θέλετε έμπνευση από τις πασαρέλες για την επόμενη βραδινή έξοδο; Προσθέστε glamour στο look σας με ηλιοκαμένη επιδερμίδα, σκούρα χείλη ή διακοσμημένα μάτια.

Η (ψεύτικη) Ηλιοκαμένη Επιδερμίδα

Στις κολεξιόν Φθινόπωρο/Χειμώνας, τα μοντέλα είχαν ηλιοκαμένη επιδερμίδα που έκανε αντίθεση με τις χειμερινές νότες. Εάν ο ήλιος έχει κρυφτεί, το «tontouing», το contouring με προϊόντα bronzing ή για μαύρισμα χωρίς ήλιο, θα σας κάνουν να φαίνεστε σα να επιστρέψατε μόλις από διακοπές.

Τα σκούρα χείλη

Οι σκούρες αποχρώσεις όπως το σκούρο μπορντό και το σκούρο δαμασκηνί είναι το look της σεζόν για τα χείλη – είτε γυαλιστερό είτε ματ. Δείτε εδώ πως θα πετύχετε το καλύτερο αποτέλεσμα.

Γεωμετρικό μακιγιάζ στα μάτια

Τα σχήματα στο μακιγιάζ των ματιών παραμένουν στις πασαρέλες και αυτή τη σεζόν. Χρησιμοποιήστε μαύρο eyeliner και σκούρες σκιές ματιών για να δημιουργήσετε αυτό το έντονο μακιγιάζ. 

Διακοσμημένα Μάτια

Τα στρας και οι ψεύτικες βλεφαρίδες κοσμούσαν και τόνιζαν τα μάτια στις πασαρέλες αυτή τη σεζόν. Για ένα παρόμοιο look στην καθημερινότητα χρησιμοποιήστε μεταλλικό υγρό eyeliner για να κάνετε μικρές τελίτσες κάτω από τα μάτια σας.