Καλλυντικά Online

Η ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ ΤΩΝ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ

Ο Σουηδικός τρόπος

Επειδή είμαστε από την Σουηδία, έχουμε διαφορετική οπτική για την ομορφιά και τον τρόπο που δημιουργούμε τα προϊόντα μας. Από την αρχή, είχαμε πάντα ως γνώμονα το συνδυασμό της φύσης και της επιστήμης για τον τρόπο που λειτουργούμε και για να προσφέρουμε ασφαλή, αξιόπιστα και αποτελεσματικά προϊόντα. Επάνω σε αυτό χτίσαμε τη φήμη μας.

Έμπνευση από τη φύση

Η Σουηδική φύση ήταν πάντα σημαντική για εμάς. Τα φυτά που ζουν και επιβιώνουν στο σκληρό Σκανδιναβικό κλίμα – αντέχοντας το κρύο, τους σκοτεινούς χειμώνες και τα μικρά, έντονα καλοκαίρια – μας εμπνέουν και όταν δημιουργούμε τα προϊόντα μας αφήνουμε τη φύση να μας καθοδηγεί.. Είμαστε από τους πρώτους στον κόσμο που δημιουργήσαμε καλλυντικά από φυσικά εκχυλίσματα – δεκαετίες πριν άλλες μάρκες ξεκινήσουν κάτι τέτοιο.

Σήμερα εξακολουθούμε να σεβόμαστε και να κατανοούμε τη δύναμη και τα οφέλη που προσφέρουν τα φυσικά συστατικά – είτε αυτό σημαίνει να εργαζόμαστε με φυτικά βλαστοκύτταρα ή να χρησιμοποιούμε φυσικά απολεπιστικά στα προϊόντα που ξεβγάζονται με νερό. Στην πραγματικότητα, όλα μας τα εκχυλίσματα προέρχονται από τη φύση και κάθε συστατικό που χρησιμοποιούμε υποβάλλεται σε αυστηρούς Περιβαλλοντικά Ηθικούς Ελέγχους για να αξιολογηθεί η ποιότητα, η ασφάλεια και η προέλευσή τους. Έτσι εξασφαλίζουμε ότι είναι καλά για εσάς και δε βλάπτουν τον πλανήτ.

Με τη δύναμη της επιστήμης

Με περισσότερα από 50 χρόνια εμπειρίας, προσφέρουμε υψηλής ποιότητας, ευκατανόητα, υψηλής απόδοσης προϊόντα, δημιουργημένα με την τελευταία λέξη της επιστήμης και μέσω ειδικών και πολλές φορές επαναστατικών ερευνών. Αναζητάμε συνεχώς καλύτερες λύσεις και τεχνολογίες για να δημιουργήσουμε καινοτομικά προϊόντα που αποδίδουν ενώ παράλληλα σέβονται εσάς και τη φύση. Οι πατενταρισμένες μας τεχνολογίες και οι παγκόσμιες καινοτομίες συχνά ενδυναμώνονται με κλινικές αποδείξεις σε προϊοντικές δοκιμές απόδοσης.

Οι επιστήμονες και οι τεχνικούς εμπειρογνώμονές μας καλύπτουν πληθώρα ειδικοτήτων συμπεριλαμβανομένων αλλά όχι περιορισμένων σε: Επιστήμη σύνθεσης, Χημεία, Επιστήμη του δέρματος (φυσιολογία και βιολογία), Γήρανση και ανάλυση δέρματος, Επιστήμη τροφίμων, Διατροφική επιστήμη, Κλινικές δοκιμές. Οι ειδικοί μας, μαζί με τις σύγχρονες εγκαταστάσεις Έρευνας και Ανάπτυξης μας επιτρέπουν να δημιουργούμε πιο ασφαλή, καλύτερα προϊόντα για τους πελάτες μας.

Με τη δύναμη της επιστήμης
Τα πρότυπά μας

Η δέσμευσή μας να δημιουργούμε προϊόντα στα οποία μπορείτε να πιστεύετε και που μπορείτε να υποστηρίζετε χαρακτηρίζονται από υψηλά προϊοντικά πρότυπα.

Τα πρότυπά μας
Τα προϊοντικά μας πρότυπα

Επειδή είμαστε από την Σουηδία, έχουμε διαφορετική οπτική για την ομορφιά και τον τρόπο που δημιουργούμε τα προϊόντα μας. Από την αρχή, θεωρούσαμε τη φύση ως σημαντικό μέρος του πως λειτουργούμε και χτίσαμε τη φήμη μας με το να προσφέρουμε ασφαλή και αξιόπιστα προϊόντα ενώ παράλληλα σεβόμαστε το περιβάλλον. Για να επικοινωνούμε καλύτερα τη δέσμευσή μας στα αξιόπιστα προϊόντα που μπορείτε να πιστεύετε και να υποστηρίζετε, έχουμε ορίσει αυτά τα προϊοντικά πρότυπα:

Υπεύθυνα συστατικά
Το να δημιουργούμε υψηλής ποιότητας και αποτελεσματικά προϊόντα δεν είναι αρκετό για εμάς εργαζόμαστε επίσης σκληρά για να εξασφαλίζουμε ότι τα συστατικά των προϊόντων μας προέρχονται και χρησιμοποιούνται με τέτοιο τρόπο που σέβεται τη φύση και είναι καλός για εσάς.
Αυτό σημαίνει ότι όλα μας τα συστατικά πληρούν τα παρακάτω πρότυπα και προϋποθέσεις:
Καλλυντικά Online

Πιστεύουμε ότι τα απίθανα προϊόντα πρέπει να είναι ασφαλή στη χρήση τους και να δημιουργούνται με υπευθυνότητα. Για αυτό ελέγχουμε όλα μας τα συστατικά για να εξασφαλίσουμε ότι είναι ηθικής προέλευσης, ασφαλή στη χρήση και υψηλής ποιότητας. Επιπλέον, δε χρησιμοποιούμε ποτέ συστατικά από απειλούμενες πηγές.

Natural extracts

Πιστεύουμε στη δύναμη και την αγνότητα της φύσης. Για αυτό χρησιμοποιούμε μόνο φυσικά συστατικά και ποτέ συνθετικά.

 
Natural exfoliants

Όλα μας τα προϊόντα απολέπισης περιέχουν μόνο απολεπιστικά φυσικής προέλευσης, όπως κέλυφος αμυγδάλου, σπόρους φρούτων και κουκούτσια ελιάς. Καλύτερα για εσάς και καλύτερα για τους ωκεανούς μας!

Ασφαλείς συνθέσεις

Η ανάπτυξη ασφαλών προϊόντων ήταν ανέκαθεν ένα από τα κύρια σημεία εστίασής μας. Αυτό σημαίνει ότι όταν αγοράζετε και χρησιμοποιείτε τα προϊόντα μας μπορείτε να είστε σίγουροι ότι έχουν περάσει από αυστηρούς ελέγχους ασφαλείας και πληρούν τις υψηλότερες προϋποθέσεις ασφαλείας:

Strict european

Υπερβαίνουμε ακόμα και τα πιο αυστηρά παγκόσμια πρότυπα για την ασφάλεια των καλλυντικών για να σας προστατέψουμε από επιβλαβή συστατικά. Επιπλέον στα περισσότερα από 1300 καλλυντικά συστατικά που σήμερα έχουν απαγορευτεί στην Ευρωπαϊκή Ένωση, αποκλείουμε επιπλέον 60 συστατικά που μπορεί να προκαλούν ανησυχία.

 
Non GMO

Επιλέγουμε να μη χρησιμοποιούμε GMOs (γενετικά τροποποιημένους οργανισμούς).

 
Rigorous safetys testing

Χρησιμοποιούμε ανεξάρτητα εργαστήρια για να δοκιμάσουμε τα προϊόντα μας σε υγιής εθελοντές ανθρώπους, ώστε να είστε σίγουροι ότι τα προϊόντα μας είναι ασφαλή και δεν προκαλούν ερεθισμούς.