ΠΕΡΙΠΟΊΗΣΗ & ΟΜΟΡΦΙΆ

Περιποίηση & ομορφιά: Ανάδειξε τη διαχρονική σου ομορφιά
Δύο προϊόντα για εντυπωσιακό αποτέλεσμα: Ανάδειξε τη διαχρονική σου ομορφιά χάρη στην εξαιρετική σύνθεση του Activating Lash Serum και της Fantastic Mascara.
 

LR ZEITGARD FANTASTIC MASCARA

Η Fantastic Mascara χαρίζει πιο μακριές και πυκνές βλεφαρίδες με εντυπωσιακό όγκο, χάρη στο τρισδιάστατο χρωματικό αποτέλεσμα. Η έξυπνη υφή με τριπλή μεμβράνη προσφέρει πιο έντονο χρώμα, πιο έντονο όγκο, πιο έντονο διαχωρισμό των βλεφαρίδων με κάθε εφαρμογή. Το βουρτσάκι με κυματοειδείς ίνες εξασφαλίζει άψογο αποτέλεσμα από τη βάση έως τις άκρες των βλεφαρίδων, χωρίς να μουτζουρώνει.

LR ZEITGARD ACTIVATING LASH SERUM

Το Activating Lash Serum περιέχει ένα σύμπλεγμα δραστικών συστατικών, όπως προβιταμίνη Β5 και πεπτίδια βιοτίνης, τα οποία διεγείρουν την ανάπτυξη των βλεφαρίδων. Αυξάνει αποδεδειγμένα τον όγκο και το μήκος των βλεφαρίδων, μειώνει την απώλεια βλεφαρίδων και βελτιώνει την πυκνότητα τους.

LR ZEITGARD ACTIVATING LASH SERUM

SEROX INSTANT SKIN PERFECTOR

Το Serox Instant Skin Perfector έχει μεταξένια απαλή, καλυπτική σύνθεση που τελειοποιεί την όψη της επιδερμίδας και προσφέρει άμεσα ορατή αναζωογόνηση. Χάρη στην καινοτόμο τεχνολογία διπλής αντιραντικής δράσης, επιτυγχάνεται παράλληλα η μόνιμη επανόρθωση της δομής της επιδερμίδας. Τα εξειδικευμένα δραστικά συστατικά που περιέχει χαρίζουν ορατά περισσότερο όγκο και σφριγηλότητα, ενώ μειώνουν τις ρυτίδες έκφρασης στην περιοχή των ματιών, του μετώπου και της μύτης.

SEROX INSTANT SKIN PERFECTOR